14 may 2009, 11:50

Когато любовта е болка 

  Poesía
1342 0 7

Когато любовта е болка
и думите бодат душата,
въздишките издишат в пепел,
а сенките прегръщат мрака...

 

Когато онемеят ни сърцата
и милувките ни станат бреме,
в дома ни щом задуха вятър
и няма кой какво да ни отнеме...

 

Недей въпроси да задаваш
и чакаш отговор от пустото,
защо погубили сме двама
най-светлия си дар - да чувстваме!...

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??