9 ago 2022, 19:32

Когато любовта си тръгне 

  Poesía » De amor
346 1 3

Когато любовта си тръгне

 

Когато любовта си тръгне, 
широко отвори врати
и даже стон да се изтръгне,
не я изпращай и вини!

Тя знае, че сърце тъгува
и страда клетата душа, 
но в спомените ни битува
и идва тихо във съня.

Пусни юздите и препускай
без капка страх и суета!
Съдбата своя не пропускай,
благодари на вечността...

 

Автор: Наташа Басарова
08.08.2022г.

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??