8 feb 2021, 19:00

Когато любовта в сърцето е... 

  Poesía » De amor, Verso libre
360 1 1

Когато любовта в сърцето е...
 

Да забравиш - колко труден глагол е,
особено когато любовта в сърцето е.
Думата любов - как да я забравиш...?
Най-много тя тежи в сърцето, да…
Но душата ти свободна е като птица.
Не, не можеш да забравиш, не можеш!
Как след като тя е всяко твое дело?
Не, не можеш да я забравиш, не, не!
И да не можеш, все ще я чакаш ти…
Сърцето ти, не може да я пусне, не…
Но може да я увеличава и възвишава.
И крилата и никога не би скъсало то…
Любовта е вълшебство, което не разбираш…
Но го изживееш със цялото си същество.
Не можеш да забравиш, знае си сърцето,
когато обича не можеш да го замълчиш…

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много хора го забравят. А после - многострадални Геновеви и неразбрани Ромеовци.
    Поздравления!
Propuestas
: ??:??