11 jun 2020, 20:00  

Когато мечтите се сбъдват 

  Poesía
543 0 0

Не е ли прекрасно, когато мечтите се сбъдват

Като ден, когато мечтите се сбъдват

Не е ли като сън, когато мечтите се сбъдват

Или като приказка, когато мечтите се сбъдват

 

Незабравимо е когато мечтите се сбъдват

Светло е когато мечтите се сбъдват

Вълшебно е когато мечтите се сбъдват

Приказно е когато мечтите се сбъдват

 

Незабравимо е когато мечтите ти се сбъдват на други

Нощ е когато мечтите ти се сбъдват на други

Кошмар е когато мечтите ти се сбъдват на други

Ад е когато мечтите ти се сбъдват на други

 

Но нищо, мечтай !

Мечтай и ще се сбъдне на друг.

© Simeonk Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??