8 sept 2013, 17:53

Когато не си до мен 

  Poesía » De amor
534 0 0

Когато не си до мен

 

Когато не си до мен,

говоря с теб наум.

Тогава в мен те нося

и настръхвам от усещания,

от нежност настръхвам.

Тогава си моя стих

и сълзата моя

утихнала в душата ми.

С любов пресичат се разстояния.

Път се върви с обич,

ръка в ръка, сърце в сърце.

Път се върви от двама.

Дори когато не си до мен.

Дори когато говоря с теб наум.

 

©Ванко Николов(Starkmaster®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??