Когато не си до мен
Когато не си до мен,
говоря с теб наум.
Тогава в мен те нося
и настръхвам от усещания,
от нежност настръхвам.
Тогава си моя стих
и сълзата моя
утихнала в душата ми.
С любов пресичат се разстояния.
Път се върви с обич,
ръка в ръка, сърце в сърце.
Път се върви от двама.
Дори когато не си до мен.
Дори когато говоря с теб наум.
©Ванко Николов(Starkmaster®vn)
© Ванко Николов Все права защищены