14 oct 2013, 17:19

Когато някой... 

  Poesía
646 0 0

Когато някой моли за надежда,
когато някой моли за целувка,
когато някой в тебе се оглежда
и в очите ти се вижда без преструвка,
тогава този някой те обича,
тогава този някой е готов на всичко,
тогава този някой сам се врича,
за този някой ти си... всичко!!!

© Васил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??