3 may 2008, 13:34

Когато някой си отива 

  Poesía » De amor
2158 0 1
Когато някой си отива
и ти не можеш да го понесеш,
когато някой си отива,
а ти не можеш да го спреш,
болката душата ти изгаря,
а огънят дори и диря не оставя.
Само споменът продължава да живее,
сякаш въглен непрестанно в тялото ти тлее.

© Светла Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??