3.05.2008 г., 13:34 ч.

Когато някой си отива 

  Поезия » Любовна
2152 0 1
Когато някой си отива
и ти не можеш да го понесеш,
когато някой си отива,
а ти не можеш да го спреш,
болката душата ти изгаря,
а огънят дори и диря не оставя.
Само споменът продължава да живее,
сякаш въглен непрестанно в тялото ти тлее.

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??