27 jun 2014, 21:35  

Когато океанът е сълзи 

  Poesía » De amor
401 0 3

Предавам се! Не мога! Замълчи!

Оставям те на слънцето и вятъра.

Сърцата се превърнаха в скали -

вълните са единствени приятели.

 

И ударите бавно ни рушат,

изтриват неизминатите пътища,

приех, че се разминахме в нощта,

макар и във душите да се случихме.

 

Простих ти, че си тръгна... Замълчи –

удавените думи са за отлива.

Когато океанът е сълзи –

няма вече нужда от закотвяне...

© Деси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??