20 nov 2007, 9:47

Когато остарея... 

  Poesía
1210 0 7
  КОГАТО ОСТАРЕЯ...

„... Бодро (и предсмъртно) отзвучава:

ехото на ойларипащи старчоци,
еротичен кикот на шавливи баби..."

„Я по-тихо!"

на Константин Павлов 

 

Когато остарея...

         (ако доживея).

Ще си живея...

       (както си поискам).

Ако ми стиска...

       (дори ще се кискам).

Еротично...

      - Или еретично?!

.........................................................

А смехът ми,

еротично-еретичен

ще е Отговора ми,

(нетипично),

на втренчения поглед,

отправен ми

... от Смъртта.

 

© Бина Влади Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??