31 ene 2008, 22:17

Когато... (по "Утеха" на Валери Шуманов) 

  Poesía
1297 0 23

                                                   "Когато  се  почувстваш  странно,

                                                     когато   от  живота  те  е  страх..."

 

Когато  имаш  нужда  от  любов,

когато  имаш  нужда  от  приятел,

когато  искаш  с  някого  да  споделиш,

когато  за  момент  изгубиш  себе  си,

когато  самотата  те  гнети,

когато  ти  е  пусто  и  студено,

когато  дълго  си  вървял  без  път,

когато  си  загубил  нещо  мило,

когато  черна  мъка  те  обсеби,

когато  твоето  сърце  кърви,

когато  изграденото  от  тебе

превърне  се  във  мрачни  руинИ,

ела  при  мен  и  нищо  не  ми  казвай,

седни  във  здрача  и  ме  погледни -

и  може  би  във  мене  ще  откриеш

това, което  в  друга  не  откри.

© Валентина Драгнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??