23 may 2012, 14:06

Когато прегърнеш китара 

  Poesía » De amor
563 0 3

Когато с дъха си прегърнеш китара

с очакващи струни, с горещи очи,

плати си набързо „Джин фис“-а на бара

и в ритъмен блус се докрай потопи.

 

Когато с дъха си прегърнеш китара,

косите ú ласкави в песен сплети,

отпивай от устни вълшебна отвара

и волно, там горе, в небето лети.

 

Когато с дъха си прегърнеш китара,

врати и прозорци за век заключи,

а после безспирно повтаряй, повтаряй

три думички само: „Във мен остани!“

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??