29 jul 2020, 1:15

Когато ще е късно... 

  Poesía » De amor
692 4 2

Омръзна ми да пиша за мълчание.

И думите накрая онемяха.

Ще свикнеш. Не е болка за страдание.

Болеше ме, когато ти крещях...

Мълчи ми се. Защото ще ругая.

От мъката на тежкия си гняв,

за сетен път, че няма да познае -

душата ми, смирения си бряг...

Недей унива, пак ще проговоря!

Когато със свещта ще ме потърсиш. 

Тогава ще поискаш да си моя. 

Ала ръцете ти без мен ще се прекръстят... 

 

Стихопат. 

Danny Diester 

 

 

 

 

 

 

© Данаил Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??