в нощта сама съм пак.
А ти самичак ли си в този мрак?
Затвори очите си
и мисли си за мен!
Аз ще мисля за теб
и във мислите може би
ний ще се срещнем,
макар, че сме много далеч.
Ще протегнеш ръцете си
да докоснеш косите ми,
аз ще прошепна - обичам те...
Не, не отваряй очите си!
Нека бъде моя твойта душа,
твои ще бъдат мойте очи!
Вечна ще бъде нашта любов...
Не, не отваряй очите си,
нека бъда още със теб!
© Кая Todos los derechos reservados