Когато теб те няма,
когато си далеч,
аз чувствам в мене рана,
когато си далеч!
Когато си до мене,
живот ми даваш ти,
аз падам на колене
и роня пак сълзи!
Когато си далече
в тъмата на нощта,
аз мисля си за тебе,
ридаейки сега!
Щом чувствам те до мене,
щом зная, че си тук,
не зная как, но някак
политвам с твоя дух!
© Станислав Георгиев Todos los derechos reservados