20.03.2005 г., 13:40 ч.

Когато си до мене 

  Поезия
1175 0 3

Когато теб те няма,

когато си далеч,

аз чувствам в мене рана,

когато си далеч!

Когато си до мене,

живот ми даваш ти,

аз падам на колене

и роня пак сълзи!

Когато си далече

в тъмата на нощта,

аз мисля си за тебе,

ридаейки сега!

Щом чувствам те до мене,

щом зная, че си тук,

не зная как, но някак

политвам с твоя дух!

© Станислав Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??