10 dic 2016, 8:00  

Когато си единствена жена 

  Poesía » De amor
4399 37 42

Когато си единствена жена

и мъж в сърцето си те носи,

не се страхувай ти от тишина,

не се измъчвай от въпроси...

 

Пред тебе мълчаливо той ще спре

и със очи ще те докосне.

Ти ще потънеш във едно море,

вълна вълшебна ще те носи...

 

Благословена, тази тишина

в единствен миг ще ви обгърне

и теб – една обичана жена,

мъжът без думи ще прегърне...

 

Ще знаеш ти, че той е Онзи мъж,

и винаги си го мечтала!...

Ще молиш времето да спре веднъж –

за теб, от сладост премаляла!...

 

 

 

© Роберт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??