3 dic 2010, 19:40

Когато си отиваш 

  Poesía » De amor
469 0 2

КОГАТО СИ ОТИВАШ

 

Тръгваш си. Знам, че е време.

Мои са твоите тъжни вини.

Късно е. Аз не съм с тебе

в твоите мъртви, ненужни сълзи.

 

Пусто е. Ти си отиваш.

Аз съм сама, както преди.

Знам, че с моята любов ще заспиваш

в твоите тъжни, самотни луни.

© Албена Касабова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??