КОГАТО СИ ОТИВАШ
Тръгваш си. Знам, че е време.
Мои са твоите тъжни вини.
Късно е. Аз не съм с тебе
в твоите мъртви, ненужни сълзи.
Пусто е. Ти си отиваш.
Аз съм сама, както преди.
Знам, че с моята любов ще заспиваш
в твоите тъжни, самотни луни.
© Албена Касабова Всички права запазени
в твоите тъжни, самотни луни.