4 ene 2007, 14:04

Когато спиш 

  Poesía
1635 0 13

 

 

 

Обичам да те гледам като спинкаш,

глава положила на дясната ръка,

как блажено се усмихваш,

когато може би мен срещаш в съня.

 

Обичам да те гледам като спинкаш,

под зелената завивка свита на кравай,

как често тялото си ти развиваш,

и погледа ми по плътта играй.

 

Обичам да те гледам като спинкаш,

как вдишваш тежко, нещичко мълвиш,

и завивката към теб притискаш,

сякаш бебе в ръцете си държиш.

 

Обичам да те гледам като спинкаш,

да изучавам на лице ти нежните черти,

и леко с пръсти да те галя,

Ах, божествена си като спиш!

 

 

 

 

 

 

 

© Деян Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??