27 dic 2011, 7:07

Когато съм вълчица 

  Poesía » Otra
696 0 9

Когато съм вълчица, мога много -

да счупя с челюст златната среда,

да стъпя боса насред лумнал огън,

да не изпитвам страх и жал или вина

 

към тези, дето стават лесна плячка,

към тези, дето често пъти губят.

Вълчица съм, но плюшена играчка

и повечето пъти съм беззъба.

© Елена Биларева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??