27 дек. 2011 г., 07:07

Когато съм вълчица 

  Поэзия » Другая
698 0 9

Когато съм вълчица, мога много -

да счупя с челюст златната среда,

да стъпя боса насред лумнал огън,

да не изпитвам страх и жал или вина

 

към тези, дето стават лесна плячка,

към тези, дето често пъти губят.

Вълчица съм, но плюшена играчка

и повечето пъти съм беззъба.

© Елена Биларева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??