27.12.2011 г., 7:07 ч.

Когато съм вълчица 

  Поезия » Друга
647 0 9

Когато съм вълчица, мога много -

да счупя с челюст златната среда,

да стъпя боса насред лумнал огън,

да не изпитвам страх и жал или вина

 

към тези, дето стават лесна плячка,

към тези, дето често пъти губят.

Вълчица съм, но плюшена играчка

и повечето пъти съм беззъба.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??