2 nov 2008, 20:38

Когато съмне 

  Poesía » De amor
403 0 0

Когато съмне...

в тези две очи,

аз ще бъда толкова далече,

не ще усетиш

горещите сълзи,

ничия за тебе ще съм вече.

Когато съмне...

просто няма да ме има,

ще се стопя в дъха ти...

Далече някъде

за друг ще съм любима,

ще ме галят с поглед

нечии очи.

Когато съмне...

даже няма да боли,

будилникът стремглаво,

пак ще звънне...

ще бъда спомен от съня ти...

а на твойто рамо

друга любов ще лежи...

© Мария Манджукова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??