4 ene 2013, 12:59

Когато със желание творим 

  Poesía » De humor
492 0 1

 

Когато 

със желание творим,

трудът ни с космос е съизмерим!

 

Във интернет

твори един поет.

 

Такива купища

от стихове създава,

че ще засенчи Кумовата плява!

© Ангел Чортов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Трудът ни с космос е съизмерим" Наистина пишеш чудесно! Поздрав !
Propuestas
: ??:??