12 feb 2014, 15:30

Когато те няма 

  Poesía » De amor
650 0 0

                                           Когато те няма, сърцето тъжи -

                                          липсата в него е твърде голяма

                                          и устните бавно изтръпват сами -

                                          очаквайки само пак да сме двама.

 

                                          Когато те няма, очите сълзят -

                                          защото копнея ти да си с мене,

                                          не искат да клепнат, дори да заспят -

                                          не знаят дали нощ е, дали ден е...

 

                                          Когато те няма, ръцете горят -

                                          чакат отново прегръдка гореща

                                          и пак да сме двама на белия свят -

                                          там под луната, излезли на среща.


                                          Когато те няма, аз боледувам -

                                          от любов истинска и тъй голяма,

                                          дори и не случайно те сънувам -

                                          и чакам с копнеж да бъдем пак двама.

                                          

                                          

                                          

                                          

                                      

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??