6 ene 2012, 13:21

Когато ти писне... 

  Poesía » Otra
1645 0 1

                                                                                

Когато от всичко ти писне

и нищо край теб не върви.

Щом мъката в клещи те стисне,

душата ти щом прокърви.

 

Крещи,  викай на поразия,

стената заблъскай с юмрук ,

Напсувай. Напий се с ракия.

Стани за момент някой друг.

 

Иди в планината, високо –

там ехото ляга да спи.

Тръгни в непозната посока

и чак на върха се поспри.

 

Погледай небето, звездите,

как вятърът волно се носи.

За отговор ясен ги питай

на всичките тежки въпроси.

 

Знам, тихо ще ти прошепне

Природата мъдро  решение.

Внезапно  ще ти олекне - 

намерил си мир и спасение!

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??