30 ene 2013, 17:43

… когато топлите ти длани сред сумрака 

  Poesía
494 0 2


… когато топлите ти длани сред сумрака

 

… когато топлите ти длани сред сумрака

отместват от косата ми съня

и устните ми твойте устни чакат

сред сивото начало на деня …

 

обичам дланите ти сутрин,

очите ти сред нежната мъгла,

обичам да се сгушвам тихо сутрин

в прегръдката от нежна топлина …

 

ти знаеш, искам слънцето с одеяло

да скрием, да не пускаме деня

и дълго, много дълго да усещам

прегръдката от нежна топлина…

 

… защото те обичам, толкоз много

не искам със деня да те деля

и искам времето да спре, когато

отместваш от очите ми съня …

© Кат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??