… когато топлите ти длани сред сумрака
… когато топлите ти длани сред сумрака
отместват от косата ми съня
и устните ми твойте устни чакат
сред сивото начало на деня …
обичам дланите ти сутрин,
очите ти сред нежната мъгла,
обичам да се сгушвам тихо сутрин
в прегръдката от нежна топлина …
ти знаеш, искам слънцето с одеяло
да скрием, да не пускаме деня
и дълго, много дълго да усещам
прегръдката от нежна топлина…
… защото те обичам, толкоз много
не искам със деня да те деля
и искам времето да спре, когато
отместваш от очите ми съня …
© Кат Всички права запазени