24 abr 2012, 14:31

Когато тя си отиде 

  Poesía » De amor
608 0 1

Когато тя си отиде 

Когато тя си отиде,

настана тягостна

и страшна тишина.

 

Тъмнината постепенно

ме обгърна в пустота.

 

Догоря в огнището

последната главня,

и в стаята,

потънала във самота,

стана толкова студено,

когато си отиде любовта.

© Даниела Петракиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??