24.04.2012 г., 14:31 ч.

Когато тя си отиде 

  Поезия » Любовна
609 0 1

Когато тя си отиде 

Когато тя си отиде,

настана тягостна

и страшна тишина.

 

Тъмнината постепенно

ме обгърна в пустота.

 

Догоря в огнището

последната главня,

и в стаята,

потънала във самота,

стана толкова студено,

когато си отиде любовта.

© Даниела Петракиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??