Обичам, когато вали,
в дъжда да се разхождам,
в облаците да се вглеждам
и мислите си да подреждам...
Обичам, когато вали,
в леглото да се сгушвам,
в капките да се вслушвам
и страниците на живота си да обръщам...
Обичам, когато вали,
за теб да мечтая,
картини пак да рисувам в безкрая,
дори когато дали ще те има - не зная...
© Мария Стоянова Todos los derechos reservados