3.10.2009 г., 22:57 ч.

Когато вали... 

  Поезия » Друга
784 0 2

Обичам, когато вали,

в дъжда да се разхождам,

в облаците да се вглеждам

и мислите си да подреждам...

 

Обичам, когато вали,

в леглото да се сгушвам,

в капките да се вслушвам

и страниците на живота си да обръщам...

 

Обичам, когато вали,

за теб да мечтая,

картини пак да рисувам в безкрая,

дори когато дали ще те има - не зная...

© Мария Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??