20 nov 2007, 14:52

Кой? 

  Poesía » Otra
735 0 3
Ден прекрасен
Слънце цветя
Учители гладни
                         свирепи
Заплати проклети
Чинове празни
Ученици бясни
Матури страстни
Ред сълзи сополи
Стипендии няма
Плакати и митинги ужасни
Стачки билдингообразни
Боклуци мръсотии и гадни мъстии
Ученик
Пистолет
Куршум
                Бум бум бум
Ку Кус Клан
                Трепят без свян
Ток
Хляб
Бензин
Високо
Далеко
Бутилка
Мътилка
Носилка
Опело
Земя
Пръст
Мъст
Студ
Мазе
Варел
Плъх
Очи
Нокти
Качулка черна
Празна пленарна зала
Чужда карта
Кола храна безвъзмезна
Обръчи
Фирми
Подкупи
Закони неясни и вратички тясни
Мутри
Дебели синджири златисти
Пари нечисти
От бели робини,
Спринцовки
Ластици
Вени
Физиономии безлично засмени
ЗАТВОР
ВИНОВНИК
КОЙ???

© Алекс Топалов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??