4 ago 2007, 12:23

КОЙ 

  Poesía
340 0 2
Кой звезди брои за мене нощем
и от сън снага ми буди още!?

Кой ще вдъхновява мойте рими
и надзърта в устремите ми!?

Кой ще джавка ненаказано
и довършва думи неизказани!?

Кой ще подслажда това горчило,
вечер край камината се свило!?

Кой ще потанцува във живота с мен,
и макар да е къс и мигновен!?

Който от ранна утрин до късен мрак,
ще доказва любовта си пак и пак!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??