Кой днес гледа към звездите?
Луната бледа между тях лежи...
Вие в небеса от прах блестите,
а дрямка на лъчите ви тежи.
Кой днес гледа към звездите?
Мечтателят? В небето търсещ знак?
А вие все така мълчите,
в мечтите му обгърнати сте в мрак.
Кой днес гледа към звездите?
Градът, потънал тихо в морен сън?
Докога в тъгата ще блестите?
Спи денят, когато мракът властва вън.
05.07 г.
© Тинка Това Todos los derechos reservados
прекрасен ...малко тъжен стих.
с обич.