5 nov 2014, 12:48

Кой? (протестна) 

  Poesía » Filosófica
425 0 2

Кой ли демон във главата

блъска буйно ми брадата

скверни жрици да сънувам,

булки блудни да бълнувам,

фойерверки от огньове адски

и тела извити, страстни...

Клетка алена изплитат

и душата вплитат...

Кой е той, че сила има,

челяд и жена изтрива,

от ума ми ги премахне...

Болен мозък, щастие да дири.

Щастието са децата.

Живи-здрави. И жената...

Но... щастие е и душата

да целуне другата, която

половинка тя е по съдбата.

Блян за щастие или заблуда.

Кой ще каже, кой?

 

© Благо Благов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??