7 dic 2007, 9:58

Кой във дуела побеждава? 

  Poesía » Filosófica
1028 0 18

                                     КОЙ ВЪВ ДУЕЛА ПОБЕЖДАВА?

Разбиват се лъжи в скалите,
засядат истини във плитчините.
В горчилка на измама утаена
пулсира нямо... вяра изтощена.
Потъва бавно... без присъда -
в посока... дълбина бездънна,
с последна глътка в... упование,
угасваща, но... със дихание.
Два призрачни, неясни силуета
се борят във душата на човека:
Измамата - на кривдата царица
и Вярата - на правдата светица.
Дали... с детектор на лъжата
се разрешава спора във душата?
И в крайна сметка на финала
кой във дуела побеждава???


МАГИ

© Магдалена Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??