6 oct 2010, 12:02

Кожата 

  Poesía » Filosófica
646 0 3

І.

 

Аз съм кожата,

по теб разположена.

Аз те предпазвам.

Аз ти указвам.

 

Нейните пръсти...

помисли мръсни.

Детска ръчичка -

закачлива усмивка.

 

Хладно оръжие -

кратко обвързване.

Огнено слънце -

крем против бръчки.

 

Аз съм кожата.

По мен разполагаш...

Аз те предпазвам.

Аз те указвам.

 

ІІ.

 

Аз те указвам

по всякакъв начин.

По мен разположени,

сензори сложни...

 

Крем против бръчки -

огнено слънце.

Кратко обвързване -

хладно оръжие.

 

Закачлива усмивка -

детска ръчичка.

Помисли мръсни...

нейните пръсти.

 

Аз те указвам.

Аз те предпазвам.

По теб разположена...

Аз съм кожата.

© Любомира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Сензор като татуировка Напиши ми стихотворение
  • Кожата е много важна, тя "предпазва", особено от "помисли мръсни"! Намирам стихотворението за интересно и оригинално! Поздрави!
  • Хубаво!
    С чудесен замисъл!
    Поздравления, Любомира!
Propuestas
: ??:??