23 mar 2010, 6:12

Който ме обичаше! 

  Poesía
631 0 0

Онзи, който ме обичаше,

не искаше да бъда хубава,

не молеше да съм послушната.

Харесваше ме грозна, дрипава.

 

Защото онзи, който люби,

не гледа колко съм изкуствена.

За всяка грешка ме не съди,

а просто иска да съм истинска!

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??