15 sept 2007, 8:11

КОКТЕЙЛ ОТ НЕЖНОСТ 

  Poesía
590 0 6
От звездите си събрах копнежи.
От небето измолих си мечтите.
От слънцето си харесах изгрев.
От вятъра си взех фриволност.
От морето се научих на вълшебства.
От сезоните избрах си пролет.
От кокичетата си откраднах свежест.
От пясъка събрах безбрежност.
Дарих те с коктейл от нежност.

© Васил Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??