15 сент. 2007 г., 08:11

КОКТЕЙЛ ОТ НЕЖНОСТ 

  Поэзия
558 0 6
От звездите си събрах копнежи.
От небето измолих си мечтите.
От слънцето си харесах изгрев.
От вятъра си взех фриволност.
От морето се научих на вълшебства.
От сезоните избрах си пролет.
От кокичетата си откраднах свежест.
От пясъка събрах безбрежност.
Дарих те с коктейл от нежност.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??