24 dic 2021, 13:36

Коледа 

  Poesía » Otra
1024 0 1

Нашият свят Бог се роди

от грях и зло да ни избави,

затуй по правия път ходи

и Той няма да те изостави.

 

Грехът е силен и човекът го люби,

та наслада силна да изпита,

не разбира, че тъй ще се погуби

и няма да има съдба честита!

 

Но изход и сега има за нас,

сърцата си нека смирим,

че в онзи свят и светъл час

Той роди се, за да се спасим!

 

Честито Рождество Христово!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Но изход и сега има за нас,
    сърцата си нека смирим,
    че в онзи свят и светъл час
    Той роди се, за да се спасим!"!
    Честито Рождество Христово! Много светлина, мир и любов!
Propuestas
: ??:??