24 dic 2021, 14:36

Коледа 

  Poesía » Para niños, Otra
781 1 7

Сняг се сипе на парцали

студ настана вред навън.

Лицата детски запламтяли

и ето спря училищният звън. 

 

И в тази студена, бяла зимна нощ

Коледна елха засияя в полунощ.

С песни, танци и спомени чудесни

с надежда очакващи дни успешни.

 

Приказка бяла, снежна, пленителна си ти

Коледа сбъдваш желанията за минути!

Здраве, щастие, любов да има по света

и нека да ни се сбъдне всяка една мечта!

 

Ангел хранител бди тихо в този късен час

даващ упование, искара за всички нас.

Днес притихнало е всичко, чудото чака, 

да отворим сърцата за добротата свята.

© Виктория Милчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??