20 dic 2023, 18:27

Коледа 

  Poesía » Otra
118 0 0

Тичат вихрени елени
впрегнати във коледна шейна.
Чакат ги деца засмени
да се сбъдне чуден сън в нощта.
И елхи блестят красиви.
Дядо Коледа пристига, хей!
Радост за децата мили!
На перваза птица пей.
Грижите – встрани! Ще пеем!
Пухкав сняг ще завали.
Вън вятърът студен ще вее.
Коледа – Христос се е родил!

© Ани Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??