Тази нощ,
в тази бяла тишина,
тази нощ
ще изгрее пак звезда.
С най-силна, неотразима светлина.
Нека тя стопли нашите сърца,
нека има в тях доброта!
Звънят камбани, пеят деца.
Ражда се Бог, жива е любовта.
Нека се разпука в нас леда!
Нека по пътя ни да има светлина!
И не само тази нощ,
и не само на Коледа!
© Дора Ефтимова Todos los derechos reservados
Нека!И весела и щастлива Нова година ти желая!