28.12.2008 г., 17:19 ч.

Коледа 

  Поезия » Друга
551 0 2

Тази нощ,
                       в тази бяла тишина,
тази нощ
                       ще изгрее пак звезда.

С най-силна, неотразима светлина.
Нека тя стопли нашите сърца,
нека има в тях доброта!
Звънят камбани, пеят деца.
Ражда се Бог, жива е любовта.
Нека се разпука в нас леда!
Нека по пътя ни да има светлина!
И не само тази нощ,
и не само на Коледа!

© Дора Ефтимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??