22 nov 2009, 12:23

Коледа 

  Poesía
824 0 2

Сняг вали навън,

пак дочувам коледния звън

и, като в снежна приказка сега,

пухкав сняг покри града.


Коледа е вън,

всичко пак е като в сън

и Дядо Коледа в нощта

зарадвал всички хора по света.


И ето, ангели красиви

летят задружно весели, щастливи

и ни казват с весел глас:

Коледа дошла е пак при нас!





                                                          С пожелание за весело изкарване на                                                                             Коледните и новогодишни празници!

© Радослав Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??