3 ene 2010, 21:21

Коледа 

  Poesía
537 0 2

Коледа

 

Зън, зън, зън!

Дядо Коледа е вън!

Децата го очакват

с желания подарък

и щастие желаят

на близък и приятел.

Снегът земята скрива

и всичко е тъй бяло,

засяло в премяната омайна.  

© Цветан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??